Aanmelden

__________________________________________________________________________________________________

Voor schooljaar 2017-2018 zitten onze kleutergroepen vol!

Wanneer uw kind vóór 1 juni 2018 4 jaar wordt moeten wij u helaas teleurstellen. Wij hebben dan helaas geen plaats meer voor uw kind. 

Voor kinderen die tussen 1 juni 2014  en 1 juni 2015 geboren zijn (en dus hun schoolcariëre zullen starten in schooljaar 2018-2019) plaatsen wij leerlingen op een tijdelijke wachtlijst. Zodra bekend is hoeveel leerlingen wij in dat schooljaar kunnen plaatsen zullen wij leerlingen vanaf die wachtlijst een plaatsje bieden. In juli 2018 zullen wij de wachtlijst opheffen en zullen dus enkele mensen teleur moeten stellen.

__________________________________________________________________________________________________

Wij vinden het belangrijk dat u uw kind aanmeldt nadat we met u een persoonlijk kennismakingsgesprek hebben gehad. Tijdens deze kennismaking gaan we in op onze manier van lesgeven en kunnen we uitgebreid ingaan op uw vragen.

Het is verstandig om een kennismakingsgesprek aan te vragen vanaf de 2e verjaardag van uw kind. Na afloop van dat gesprek ontvangt u van ons een aanmeldformulier. Mocht u besluiten uw kind aan te willen melden op onze school dan adviseren wij u dat zo snel mogelijk na het kennismakingsgesprek te doen. U kunt dat doen door het volledig ingevulde aanmeldformulier af te geven op school of op te sturen. Op die manier kunnen wij op tijd rekening houden met de komst van uw kind. Wij kunnen kinderen vanaf hun 3e verjaardag inschrijven in ons systeem. Het inschrijven van leerlingen doen wij op volgorde van binnenkomst van de aanmeldformulieren.

 

U kunt ons altijd mailen of bellen om een afspraak met u te in te plannen.

Ons mailadres bs.klinkers@xpectprimair.nl

Ons telefoonnummer 013-5718240

Basisschool Klinkers

Woerdenstraat 60
5036 BL  Tilburg