Aanmelden

Een school kiezen voor uw kind

Het vinden van een geschikte school voor uw kind is een moeilijke keuze. Daarvoor moet u uitgebreid de tijd nemen. De directie van basisschool Klinkers wil u graag helpen bij het maken van deze keuze. Wij verwelkomen u graag voor een gesprek over ons schoolconcept en kunnen een rondleiding verzorgen voor u en uw kind als de school in bedrijf is.

_________________________________________________________________________________________

Voor schooljaar 2018-2019 zitten onze kleutergroepen vol!

Wanneer uw kind vóór 1 juni 2019 4 jaar wordt moeten wij u helaas teleurstellen. Wij hebben dan helaas geen plaats meer voor uw kind.

Voor kinderen die tussen 1 juni 2015  en 1 juni 2016 geboren zijn (en dus hun schoolcarrière zullen starten in schooljaar 2019-2020) hebben wij op dit moment nog enkele plaatsen beschikbaar.

_________________________________________________________________________________________

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wij vinden het belangrijk dat u uw kind aanmeldt nadat we met u een persoonlijk kennismakingsgesprek hebben gehad. Tijdens deze kennismaking vertellen we u over onze visie en onze manier van lesgeven en kunnen we uitgebreid ingaan op uw vragen.

Het is verstandig om een kennismakingsgesprek aan te vragen vanaf de 2e verjaardag van uw kind. Na afloop van dat gesprek ontvangt u van ons een aanmeldformulier.

Aanmelden

Mocht u besluiten uw kind aan te willen melden op onze school dan adviseren wij u dat zo snel mogelijk na het kennismakingsgesprek te doen. U kunt dat doen door het volledig ingevulde aanmeldformulier af te geven op school of op te sturen. Op die manier kunnen wij op tijd rekening houden met de komst van uw kind. Aanmelden kunt u doen vanaf de 2e verjaardag van uw kind. Echter kunnen wij kinderen vanaf hun 3e verjaardag inschrijven in ons systeem. Het inschrijven van leerlingen doen wij op volgorde van binnenkomst van de aanmeldformulieren.

U kunt ons altijd mailen of bellen om een afspraak met u te in te plannen.

Ons mailadres bs.klinkers@xpectprimair.nl

Ons telefoonnummer 013-5718240

Basisschool Klinkers

Woerdenstraat 60
5036 BL  Tilburg