Afsluiting KC Binding

Op maandag 7 april sloten we het kernconcept Binding af met een sponsorloop. De kinderen van Klinkers hadden de week voor de sponsorloop voorlichting gekregen van een groep mensen van Reeshof For Cancer die tot doel hebben om kinderen met kanker (financieel) te ondersteunen. Aangezien dit thema goed past bij Binding besloten we om onze sponsorloop te houden ten behoeve van dit goede doel. De vrijwilligers waren al vroeg bij ons op school om alles klaar te zetten. Om 10 uur gingen de leerlingen van unit 1 van start. Om half 11 waren de kinderen van unit 2 aan de beurt en de laatste lopers waren de kinderen van unit 3 en 4 die een  nog grotere ronde liepen. Wat een fanatiekelingen zijn onze kinderen toch. Ze wisten niet van opgeven en liepen zo veel mogelijk rondjes, omdat iedere ronde geld opleverde. Ook de vrijwilligers liepen mee om de kinderen te coachen en aan te moedigen. Het was een grandioze afsluiting waar we samen meer dan trots op kunnen zijn. Op Facebook kunt u het fotoalbum bekijken.

De foto's zeggen genoeg. Zo trots op onze kanjers! Ze liepen een half uur lang en hielden vol! Wat zal de opbrengst zijn? Helaas heb ik unit 1 gemist, maar toch een aantal foto's, dankzij Nathalie Couwenberg.

Geplaatst door basisschool Klinkers op maandag 7 april 2014

DSC_0415

DSC_0306

DSC_0244

DSC_0240